80s en 90s Discoparty

Op 27
november
2021

organiseren wij een ‘80s en ’90s Discoparty. De voetjes kunnen weer van de vloer! Ga terug in de tijd en geniet van de beste muziek uit de 80’s en 90’s en beleef samen opnieuw het échte discogevoel! Zing mee met ‘The way to your heart’ van Soulsister in het jaren ’80 café en dans in de ‘80 & ’90 kelder op ‘Culture Beat’ van Mr. Vain. Stappen zoals het hoort!
Op de website DansenvoorKawasaki.nl vind je meer informatie èn bestel je de tickets.
Of bestel ze direct hier.

 

Opbrengst voor zeldzame kinderziekte

De opbrengsten van dit feest gaan naar de bestrijding van de zeldzame kinderziekte Kawasaki. Dit is een zeldzame aandoening waaraan in Nederland in 2021 ongeveer 80 kinderen lijden. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er voor hen en deze ziekte meer aandacht komt. Kortom: door het leven met ons te vieren help je een ander leven!

 

Kawasaki

​Kawasaki is een vaatontsteking die vooral voorkomt bij kinderen onder de leeftijd van vijf jaar. Voor de diagnose van de ziekte van Kawasaki bestaat geen bloedtest. Omdat het een zeldzame ziekte is kan Kawasaki eenvoudig gemist worden. De consequenties zijn groot.

Het lijkt er nu op dat ook het nieuwe coronavirus een ontstekingsbeeld bij kinderen kan veroorzaken dat sterke gelijkenis heeft met, zo niet voor een belangrijk deel identiek is aan de ziekte van Kawasaki. Kortom: onderzoek is hard nodig!

 

Voor wie en door wie

Geschikt voor alle liefhebbers van Disco. Het Café en de Souterrain zullen die heerlijke sfeer uit van de jaren 80 en 90 uitademen. Het Souterrain is dé plek om uit je dak te gaan! DJ De La Fresco neemt je mee met hits uit de jaren ’90 waar jij de beste herinneringen aan hebt. In het Café geniet je in rustiger sferen van de Cheesy ’80s en ‘90s discoshow door DJ Ron Knuiman. Kortom: voor ieder wat wils voor een heerlijke avond terug naar vroeger!

 

 

Waar en hoe laat

De Discoparty barst los om 20.00 uur en de Last Dance eindigt om 01.00 uur in het Koelhuis aan de Coenensparkstraat 1, 7202 AN te Zutphen.

 

Kosten

Klik hier om te zien wat de earlybird-tickets momenteel kosten. Wees er snel bij!

.
.