27 juni 2020 – Buddy Obstacle Run (ZUTPHEN)

Zomereditie Zutphen 27 juni 2020

In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend. De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein van de lokale voetbalvereniging Warnsveldse Boys. De Buddy Obstacle Run in Zutphen kent drie afstanden; er is een 3 km parcours, 6 km parcours en 9 km parcours.

3 km vanaf de leeftijd van 5 jaar en toegankelijk voor gehandicapte sporters, 6 km voor deelnemers vanaf 10 jaar en toegankelijk voor gehandicapte sporters. De 9 km voor deelnemers vanaf 14 jaar. Klik hier voor meer detailinformatie over deelname en leeftijden voor de reguliere deelnemers.

Gehandicapte deelnemers kunnen – nadat het inschrijfproces via deze link succesvol is doorlopen en de betaling is ontvangen meedoen aan de 3 km of 6 km. De gehandicapte deelnemers worden begeleid door één of meerdere buddy’s vanuit de organisatie.
Opgave kan individueel, maar ook in groepen. Bij inschrijving als groep start de groep gezamenlijk mits de groep groter is dan 50 personen.

Deelnemers kunnen zich laten sponsoren ten behoeve van de ziekte BATTEN, een fatale stofwisselingsziekte bij kinderen. Klik hier om een sponsorpagina aan te maken. Door hier te klikken is de deelnemer of team te volgen en is te zien hoeveel geld er is ingezameld voor de stichting BeatBatten en het onderzoek naar de bestrijding van de ziekte BATTEN! 

Zien wat de Buddy Obstacle Run inhoudt: bekijk dan onze filmpjes op ons youtubekanaal.