Workshops DJ, RAP en DANS & THEATER

Workshops op het gebied van dj, rap en dans/theater

Op 27
november
2021

organiseert de Stichting Battle4kids in het kader van Kunst & Cultuur verschillende workshops. Deze workshops vinden plaats onder professionele begeleiding voor kinderen en tieners met een specifieke behoefte en/of beperking. Ons doel is jongeren – met ieder zo zijn of haar verhaal – door middel van muziek, dans en theater kennis met elkaar te laten maken. De jongeren mogen aan het einde van de dag het resultaat tonen aan hun gezin, ouders en/of begeleiders.  Met als klap op de vuurpijl: de door de jury aangewezen winnaar mag – en hoeft dus niet – ‘s avonds zijn of haar optreden voor een groot publiek herhalen.

 

De deelnemende jongeren kunnen uit de volgende workshops kiezen:

DJ

Deze workshop wordt gegeven door djproducer.school uit Boxtel. Je leert over het gebruik van de apparatuur, het mixen en het aankondigen van een plaat. Zij hebben voor de doelgroepen zowel complexe als zeer simpele draaitafels. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk een mooi resultaat te bereiken!

 

 

 

RAP

​De workshop vindt plaats met de rapper Jan Tensen, gerenommeerd theater,- en rapdocent.  Jan is een hiphop-artiest die met een positieve boodschap een brede doelgroep aanspreekt.

Deze workshop gaat over overtuigend schrijven en performen. Je kan rappen over thema’s als dromen, hobby’s, familie, vrienden, wat je boos maakt of waar jij het allerbeste in bent. Via interactieve groepsopdrachten leer je rijmen en rappen op een ritmische beat. Ook gaan we samen werken aan de opbouw van een goede track met een refrein. Om de boodschap van je rap goed over te brengen oefenen we met interactie met het publiek.

DANS & THEATER

Deze workshop over muziektheater wordt door de samenwerkingspartner RTL talent academy gegeven door lerares Yuliya Globa. Zij is gespecialiseerd in dans en choreografie met de doelgroep waarvoor dit wordt georganiseerd. Samen met een docente muziektheater wordt er gezorgd voor een interactief programma waarin volop gedanst en gezongen wordt. Uiteindelijk maken we daar samen een musical van.

.
.

LOCATIE HET KOELHUIS ZUTPHEN

Het
koelhuis
heeft

een industriële uitstraling waardoor het perfect past bij de workshops. Ook geeft het de 60 deelnemers echt het gevoel in de sfeer te zijn van DJ, rap of dans & theater. Door deze locatie valt het onderscheid tussen de kinderen weg en bevordert dit juist de integratie tussen de jongeren. En het Koelhuis is  rolstoelvriendelijk en heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Kortom een perfecte locatie!

VOOR WIE

De workshops zijn bedoeld voor jongeren vanaf 7 t/m 18 jaar. Er is plaats voor maximaal 50 jongeren. Het tweetal workshops van ieder 1,5 uur voor DJ en RAP zijn onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen te weten: 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 18 jaar. Voor Dans & Theater is er één workshop van 3 uur voor jongeren tussen de 8 en 14 jaar oud.

WAAR EN  HOE LAAT

De workshops vinden plaats op 27 november 2021. Aanvang 13.00 uur en einde 17.30 uur. Het adres van het Koelhuis is Coenensparkstraat 1, 7202 AN te Zutphen.

AANMELDEN EN KOSTEN

Klik hier om je aan te melden of te zien wat de kosten zijn. Er volgt eerst een inschrijfformulier. Wij berichten jou binnen 5 werkdagen of er nog plek is om deel te nemen. Wees er snel bij!

OVERIGE INFORMATIE EN CONTACT

Vragen of interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden door ons een mail te sturen (zie contactpagina) o.v.v. Workshops Koelhuis jongeren met een specifieke behoefte en/of beperking! Zie ook HOME – Battle4kids voor actuele informatie.