Workshop DJ en DANS & THEATER 2 november 2022

 

2 november
2022

organiseert de Stichting Battle4kids in het kader van Kunst & Cultuur verschillende workshops. Deze workshops vinden plaats onder professionele begeleiding voor kinderen en tieners met een specifieke behoefte en/of beperking. Ons doel is jongeren – met ieder zo zijn of haar verhaal – door middel van muziek, dans en theater kennis met elkaar te laten maken. De jongeren mogen aan het einde van de dag het resultaat tonen aan hun gezin, ouders en/of begeleiders.

 

De deelnemende jongeren kunnen uit de volgende workshops kiezen:

DJ

Deze workshop wordt gegeven door djproducer.school uit Boxtel. Je leert over het gebruik van de apparatuur, het mixen en het aankondigen van een plaat. Zij hebben voor de doelgroepen zowel complexe als zeer simpele draaitafels. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk een mooi resultaat te bereiken!

 

 

DANS & THEATER

Deze workshop over muziektheater wordt door de samenwerkingspartner RTL talent academy gegeven door lerares Yuliya Globa. Zij is gespecialiseerd in dans en choreografie met de doelgroep waarvoor dit wordt georganiseerd. Samen met een docente muziektheater wordt er gezorgd voor een interactief programma waarin volop gedanst en gezongen wordt. Uiteindelijk maken we daar samen een musical van.

.
.

LOCATIE VV Be Quick en school De Springplank

Be Quick is
een goede buur

 

 

 

zoals ook weer blijkt uit het beschikbaar stellen van de hun kantine naast onze trainingslocatie voor deze workshops. Daarnaast zijn we welkom op school De Springplank. De DJ-workshop is bij Be Quick aan de Laan van Eeme 97 en de Dans & Theater workshop bij De Springplank aan de Keucheniusstraat 26.

VOOR WIE

De workshops zijn bedoeld voor jongeren vanaf 7 t/m 18 jaar. Er is plaats voor maximaal 50 jongeren. Het tweetal workshops van ieder 1,5 uur voor DJ en RAP zijn onderverdeeld in twee leeftijdsgroepen te weten: 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 18 jaar. Voor Dans & Theater is er één workshop van 3 uur voor jongeren tussen de 8 en 14 jaar oud.

WAAR EN  HOE LAAT

De workshops vinden plaats op 2 november 2022. Aanvang 13.00 uur en einde 17.30 uur. De adressen in Zutphen worden z.s.m. bekend gemaakt.

OVERIGE INFORMATIE EN CONTACT

Vragen of interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden door ons een mail te sturen (zie contactpagina) o.v.v. Workshops jongeren met een specifieke behoefte en/of beperking! Zie ook HOME – Battle4kids voor actuele informatie.