Buddyrun 24 juni 2023

De zomereditie Buddyrun 2023

Warnsveld was
op 24 juni 2023

het decor voor de 6e editie van de Buddyrun en alweer de 5e editie in Zutphen. We kijken terug op een prachtige dag met veel zon en een kleine 650 deelnemers, afkomstig uit alle hoeken van Nederland. Het was een zeer warme dag, maar dankzij de goede voorbereidingen van met name het medisch team heeft die warmte niet tot incidenten geleid.

De buddyrun voorziet duidelijk in een behoefte in de huidige samenleving en verbroedert het onderling contact met elkaar.

Van de 650 deelnemers hadden er ongeveer 65 de hulp van een van onze Buddy’s nodig, die zich weer vol enthousiasme over deze deelnemers hebben ontfermd. We streven ernaar om volgend jaar een nog groter aantal deelnemers uit deze doelgroep te bereiken en gaan in het kernteam actief op zoek naar manieren om dat te realiseren.

Tijdens en na de Run hebben we wederom ontzettend veel lachende gezichten gezien en positieve reacties ontvangen. Dit is ook duidelijk terug te zien op de foto’s hieronder
voor meer foto’s, zie hier 
en de aftermovie, zie hier
Uiteindelijk is dat waar we het voor doen!

Ook de ruim 100 buddy’s die actief waren deze dag, helpen hier aan mee, want zij zorgen ervoor dat iedereen de hindernis kan nemen.

 

Zien wat de Buddy Obstacle Run inhoudt: bekijk dan onze filmpjes op ons youtubekanaal.