Partner of premium partner worden!

Dankzij de steun van onze Premium Partners en Partners kunnen we ons visie- meerjarenbeleidsplan uitvoeren en evenementen organiseren. De Premium partners en Partners van Stichting Battle4kids zien het belang in van maatschappelijk verantwoord ondernemen.  

Wilt u ook Premium partner of Partner worden? Het spreekt voor zich dat het Premium Partner zijn meer oplevert voor uw bedrijf. Waar is het onderscheid in gelegen? Dit ligt vooral in hoe vaak u doneert en hoeveel!  Om voor Premium Partner in aanmerking te kunnen komen vraagt onze stichting minimaal € 1.000,- voor haar exploitatiebudget. Ook kunt u Premium Partner worden door de combinatie van donatie met andere activiteiten, zoals het verrichten van vrijwilligerswerk en/of het gratis ter beschikking stellen van goederen en/of (hoofd)sponsor worden van een evenement. Uiteraard zijn er nog andere varianten te bedenken, waardoor u in aanmerking kunt komen voor Premium Partner. Wilt u hier meer over weten neem dan contact op met ons. Onze Premium Partners worden niet alleen hier genoemd, maar worden ook op de homepage met hun logo vermeld. Uiteraard kunnen met sponsoren van het evenement andere specifieke afspraken worden gemaakt over naamsbekendheid, zoals vermelding op het evenement zelf, VIP behandeling, etc.

Ook (Premium) Partner en/of sponsor worden?

Uw steun is ontzettend hard nodig. Stichting Battle4kids steunen loont! Door samen te werken met Stichting Battle4kids maak je het verschil om onze kinderen een goede toekomst te geven! Ben je een bedrijf dan onderscheid je jouw bedrijf van de concurrenten met deze steun. De positieve boodschap van Stichting Battle4kids en onze samenwerking met diverse goede doelen zal werknemers en klanten zeker aanspreken. Met het (Premium) partnerschap met Stichting Battle4kids profiteer je bovendien van ons enorme bereik onder jongeren. En: het levert natuurlijk publiciteit op!

Wat kun je doen als bedrijf?

Dat kan op vele manieren:

  • Steun onze evenementen en koppel je naam aan het evenement. Treed bijvoorbeeld belangeloos op of lever gratis de benodigde spullen voor het evenement.
  • Help ons onze naam te verspreiden. Steun onze kinderen!
  • Doneer je diensten of producten aan de evenementen van Stichting Battle4kids.
  • Koppel je product aan Stichting Battle4kids en/of het evenement.  
  • Betrek je medewerkers bij Stichting Battle4kids.
  • Koppel een bestaand bedrijfsevenement aan Stichting Battle4kids.
  • Of kom op het t-shirt te staan dat bij elk evenement wordt uitgedeeld, waarop achterop het logo van Stichting Battle4kids staat en voorop het doel waarvoor het evenement is georganiseerd?
  • Of heeft u wellicht andere suggesties? 

Neem gerust contact met ons op of wordt Partner door te doneren en licht in het opmerkingenveld toe wat u wilt doen.

Premium partners: