Onze Ambassadeurs!

Onze ambassadeurs promoten de Buddyrun waar zij kunnen. Uiteraard vooral als deelnemer aan de vele obstacle runs die de Benelux rijk is. Zij hebben als buddy ervaren dat deelname aan de Buddyrun een waardevolle extra dimensie toevoegt aan hun geliefde sport. Klik op hun foto’s en lees hieronder in hun eigen verhalen over hun motivatie.

En hun verhalen !

Hallo,
Ik stel me eerst even voor. Mijn naam is John de Haan 32 jaar en ik ben getrouwd met Tanja. Samen hebben we 2 kinderen Mike & Levi.
De sport die ik sinds 2015 met heel veel plezier uitoefen is OCR (obstacle course racing) voor de meesten bekend als lekker door de modder rennen met wat obstakels onderweg. Begin 2020 kreeg ik de vraag van Battle4kids of ik het misschien leuk zou vinden om hun ambassadeur te worden. Hier heb ik eigenlijk niet lang over na hoeven denken.
 
Zelf ben ik een Para atleet ( mis namelijk mijn rechterhand en een deel van mijn onderarm) maar dat weerhoudt mij niet om toch gewoon lekker te sporten en de uitdagingen op te zoeken. Toen ik net begon met deze sport kon ik er eigenlijk nog niet zoveel van. Alleen door samen te werken met buddies die met mij meeliepen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en ging het steeds een beetje beter. Deze buddies zorgden ook voor heel veel lol onderweg, op deze manier was ik helemaal niet bezig met mijn beperking. En dat is nu precies de reden waarom ik battle4kids graag zou willen steunen. Door de kinderen te helpen die af en toe even dat spreekwoordelijke “Duwtje in de rug” nodig hebben. Door middel van sport deze kinderen even in een totaal andere omgeving brengen i.p.v. steeds te geconfronteerd worden met hun beperking.
Sporten heeft mij heel veel goeds gebracht, zeker ook in mijn privé leven. Omdat ik steeds meer zelfvertrouwen kreeg tijdens een run, kreeg ik dat ook in mijn dagelijks leven. Plus ik voelde me fitter waardoor alles ook gewoon makkelijker gaat. Nu loop ik uiteindelijk zonder buddies wedstrijden tegen mensen die geen beperking hebben. In het najaar van 2019 werd in Las Vegas het 1e Para OCR Wereldkampioenschap gehouden waar ik de 2e plaats wist te behalen.
Steun daarom ook de stichting Battle4kids en zorg er samen voor dat deze kinderen een onvergetelijke ervaring krijgen.
Groetjes
John de Haan
Hallo,

 

Als jullie zeggen Buddyrun, zeg ik sfeer, enthousiasme en samenhorigheid!

Buddyrun is een uniek concept, het is voor iedereen toegankelijk en ook nog eens voor het goede doel.

De enthousiaste vrijwilligers en de sterk opgezette organisatie laat je stralen van oor tot oor.
Je daagt je zelf uit met obstakels en hoe leuk is het dat je dat ook nog eens samen kunt doen!

Het is belangrijk dat je merkt en voelt dat dit voor iedereen is met of zonder beperking.

Ik ben trots dat ik ambassadeur mag zijn voor de stichting Battle4kids.

Sport is namelijk voor mij echt een uitlaat klep, iets waar ik super veel plezier uit haal.
Elke run is een overwinning!
En precies dat gevoel gun ik jou ook ! Tot snel ??

 
Groetjes
Andries

Hallo allemaal,

Mijn naam in Martin Tolboom, geboren in 1972 en ik woon met mijn gezin in het mooie Deventer.

In 2019 ben ik in aanraking gekomen met Obstacle runs en sindsdien min of meer verslaafd geraakt aan deze sport. Inmiddels heb ik meerdere keren meegedaan aan de War Race, Strong Viking en de Mud Masters. Daarnaast vind ik het heerlijk om trails te lopen en andere hardloop evenementen.

In 2021 heb ik voor het eerst meegedaan met de Buddy Run en in 2022 voor het eerst ook als buddy. Het is mooi om zelf een obstakel run te lopen maar zoveel mooier om als buddy te helpen. Het plezier en de vreugde die je daarmee de kinderen brengt is niet in woorden uit te drukken. Om dan ook nog eens uitgenodigd te worden om als ambassadeur de BuddyRun te vertegenwoordigen is helemaal fantastisch.

Tot snel bij de volgende Buddy Obstacle Run!

Martin

Hoi allemaal, ik ben Sander Tuinhof ook wel bekend als #RunSander. Wonend in de Kwakel, een klein dorpje ergens bij Schiphol! In 2021 ben ik in contact gekomen met de buddyrun en battle4kids en ondanks dat het een obstakel run was van maar 3 km waarover we 3 uur deden was dit denk ik mijn mooiste obstakel run die ik ooit gelopen heb! Zo gaaf om met zo een mooie groep mee te mogen lopen en het plezier dat er bij de kids vanaf spat… Daar moet je een keer bij zijn geweest! Na deze run werd ik door Battle4kids uitgenodigd om ambassadeur te worden en heb zonder twijfelen meteen ja gezegd! Dit omdat zij het mogelijk maken voor iedereen met een beperking om te kunnen sporten. Iets wat voor anderen misschien heel vanzelfsprekend is, schoenen aan en hardlopen maar, is dat voor deze groep een stuk minder vanzelfsprekend. Geweldig dat Battle4kids zich hiervoor inzet! Lees ook mijn verslag van de 2022 Buddyrun op https://sandertuinhof.com/buddy-obstacle-run/ .

Zelf loop ik al een jaar met de loopgroep Ons Tweede Thuis. Met deze G atleten train ik elke week en een paar keer per jaar doen we mee aan een wedstrijd. Zelf ben ik een hardloper die van alles doet, trailruns, obstakelruns en de gewone wegwedstrijden. Momenteel ben ik alweer 600 dagen achter elkaar aan het hardlopen oftewel bezig met een runsteak!

Meestal ben ik tijdens wedstrijden wel te herkennen aan mijn groene shirt met RunSander erop dus mocht je me een keer tegen komen roep even hoi of maak even een praatje!

Voor nu een sportieve groet en hopelijk zie ik je een keer bij een van de evenementen 😎

Sander Tuinhof  (#RunSander)

Hallo,

 

Mijn naam is Han Koot, geboren in 1976 in Voorschoten en woon nu met mijn gezin in een klein dorpje in Brabant. Sporten heb ik altijd al gedaan! Van jongs af aan voetballen, squashen, tennissen en hardlopen. En uiteindelijk ben ik in 2019 terecht gekomen bij een sportgroep die trainde voor OCR-races. Na een aantal Strong Viking runs te hebben gelopen als recreant, ben ik sinds 2021 OCR atleet en loop ik de wedstrijd versie, de OCR series.

De laatste wedstrijd die heb gelopen was op 11 september 2022 in Gent. Daarna ben ik mijn focus gaan leggen op de survivalsport, waarin ik me verder wil gaan ontwikkelen.

Over je grenzen heen gaan is iets wat zowel bij de obstakelruns als in de survivalsport terug komt. Steeds een stapje sneller, hoger en beter. Steeds laten zien dat je doorzettingsvermogen hebt, want uiteindelijk zijn we allemaal tot meer in staat als dat we denken. En daarom zou deze sport ook door iedereen beleefd moeten kunnen worden!

In 2022 heb ik me voor het eerst ingeschreven voor de Buddy Obstacle Run. En wat een ervaring was dat! Een uniek concept waarbij een obstakelrun voor iedereen geschikt is. De manier waarop de vrijwilligers/buddy’s allemaal met hetzelfde doel daar aanwezig zijn en samen met de kinderen over de obstakels gaan is fantastisch om te zien, en om te doen! Al samenwerkend en elkaar helpend het parcours over gaan, angsten overwinnen en grenzen verleggen…

Daarom heb ik besloten om met veel liefde en plezier ambassadeur te worden van Battle4Kids. Want samen kunnen we deze kinderen een onvergetelijke ervaring geven die voor ons vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd!

Groet,

Han

 

Ik ben Roger Putters, geboren in 1975 en ik woon in Sittard. Sinds 2016 doe ik mee aan obstacle en survivalrunning, en ik ben ook  al deelnemer geweest op het EK. Verder doe ik wedstrijden in binnen- en buitenland (Duitsland, Belgie, Oostenrijk, Zwitserland).
Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking omdat ik hen bij onze voetbalvereniging al meer dan 10 jaar begeleid. Het lijkt me schitterend om dat ook in deze sport te mogen doen!
Met vriendelijke groet,

Roger Putters

Wij zoeken meer ambassadeurs!

Neem contact op en deel je verhaal via ons!

Premium partners: