Onze Ambassadeurs!

Hallo,
 
Ik stel me eerst even voor. Mijn naam is John de Haan 32 jaar en ik ben getrouwd met Tanja. Samen hebben we 2 kinderen Mike & Levi.
 
De sport die ik sinds 2015 met heel veel plezier uitoefen is OCR (obstacle course racing) voor de meesten bekend als lekker door de modder rennen met wat obstakels onderweg. Begin 2020 kreeg ik de vraag van Battle4kids of ik het misschien leuk zou vinden om hun ambassadeur te worden. Hier heb ik eigenlijk niet lang over na hoeven denken.
 
Zelf ben ik een Para atleet ( mis namelijk mijn rechterhand en een deel van mijn onderarm) maar dat weerhoudt mij niet om toch gewoon lekker te sporten en de uitdagingen op te zoeken. Toen ik net begon met deze sport kon ik er eigenlijk nog niet zoveel van. Alleen door samen te werken met buddies die met mij meeliepen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en ging het steeds een beetje beter. Deze buddies zorgden ook voor heel veel lol onderweg, op deze manier was ik helemaal niet bezig met mijn beperking. En dat is nu precies de reden waarom ik battle4kids graag zou willen steunen. Door de kinderen te helpen die af en toe even dat spreekwoordelijke “Duwtje in de rug” nodig hebben. Door middel van sport deze kinderen even in een totaal andere omgeving brengen i.p.v. steeds te geconfronteerd worden met hun beperking.
 
Sporten heeft mij heel veel goeds gebracht, zeker ook in mijn privé leven. Omdat ik steeds meer zelfvertrouwen kreeg tijdens een run, kreeg ik dat ook in mijn dagelijks leven. Plus ik voelde me fitter waardoor alles ook gewoon makkelijker gaat. Nu loop ik uiteindelijk zonder buddies wedstrijden tegen mensen die geen beperking hebben. In het najaar van 2019 werd in Las Vegas het 1e Para OCR Wereldkampioenschap gehouden waar ik de 2e plaats wist te behalen. 
Steun daarom ook de stichting Battle4kids en zorg er samen voor dat deze kinderen een onvergetelijke ervaring krijgen.
 
Groetjes
John de Haan

Hallo,

Wie ben ik? Mijn naam is Daphne Spreen, geboren in het jaar 1996 en opgeroeid in het Drentse dorpje Rolde. Sinds 2018 i.v.m. studie ben ik inwoonster van Nijmegen. Echter ben ik bijna ieder weekend in Rolde te vinden aangezien ik de mooie natuurgebieden daar niet achter mij kan laten!

Sportiviteit staat bij mij hoog in het vaandel. Wat ooit begon met handbal en zwemmen is sinds 2013 overgevloeid in hardlopen, OCR (obstacle course racing) en in de zomerperiode triatlons. In de afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan focussen op OCR. Naast de gezellige runs met vrienden heeft de sport ook een wedstrijdcategorie waar ik sinds 2018 deel aan neem. Voor mij betekent dit dat ik zowel nationaal als mondiaal wedstrijden loop. Zo heb ik mij meerdere malen gekwalificeerd voor het OCR EK en OCR WK. Afgelopen jaar (2019) heb ik mijn seizoen mogen bekronen met een 2e plaats Team Relay (open) tijdens het OCR WK in Engeland. Daarnaast heb ik nog andere mooie podiumplaatsen weten te behalen bij grote en minder grote wedstrijden. Zo ook tijdens de 2e editie van de Buddy Obstacle Run te Zutphen waar ik een mooie 1e plaats heb weten te bemachtigen op de 9km.

Tijdens mijn deelname aan de Buddy Obstacle Run viel mij direct het ‘vernieuwde’ concept op. Ik had nog nooit eerder gezien dat een obstakelrun zo gebouwd was dat het voor iedereen toegankelijk is. De saamhorigheid van de kinderen en de buddy’s/vrijwilligers is iets wat mij raakte. Alleen al het zien van al het plezier wat beleefd werd gaf mij een glimlach op mijn gezicht. En dat met iets wat voor mij een dagelijkse bezigheid is, namelijk sporten!

Sport moet iets zijn wat voor iedereen toegankelijk is! Battle4kids is er voor de kinderen waarbij sporten niet altijd vanzelfsprekend is. Deelname aan een obstakelrun leek voor deze kinderen een aantal jaren geleden niet haalbaar. Door Battle4kids kunnen zelfs deze sporten beoefend worden en lijken onmogelijke sporten ineens haalbaar! Dit is dan ook de reden waarom ik ambassadeur ben geworden van Battle4kids en hoop dat jullie ook de stichting Battle4kids steunen. Zo kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat deze kinderen een onvergetelijke ervaring krijgen!

Sportieve groet,
Daphne Spreen

Hallo,

 

Als jullie zeggen Buddyrun, zeg ik sfeer, enthousiasme en samenhorigheid!
Buddyrun is een uniek concept, het is voor iedereen toegankelijk en ook nog eens voor het goede doel.

De enthousiaste vrijwilligers en de sterk opgezette organisatie laat je stralen van oor tot oor.
Je daagt je zelf uit met obstakels en hoe leuk is het dat je dat ook nog eens samen kunt doen!

Het is belangrijk dat je merkt en voelt dat dit voor iedereen is met of zonder beperking.

Ik ben trots dat ik ambassadeur mag zijn voor de stichting Battle4kids.

Sport is namelijk voor mij echt een uitlaat klep, iets waar ik super veel plezier uit haal.
Elke run is een overwinning!
En precies dat gevoel gun ik jou ook ! Tot snel ??

 
Groetjes
Andries

Wij zoeken meer ambassadeurs!

Neem contact op en deel je verhaal via ons!

Premium partners: