Help mee!

Met ons meedenken en helpen kan op vele manieren. Zo kun je ‘vriend’ en/of ‘vrijwilliger’ worden van de Stichting Battle4kids. Of zelf enkele supportacties doen! Klik dan op supportactie.

Natuurlijk zijn er andere leuke manieren waaraan wij nog niet hebben gedacht. Hier vertellen wij graag wat wij hieronder verstaan.

Wil je Stichting Battle4kids sponsoren vanuit jouw bedrijf of wil je partner worden kijk dan s.v.p. even bij partners.

Hoe kan je meehelpen?

Donateur worden

Door uw donatie(s) ondersteunt u de Stichting Battle4kids bij het organiseren van evenementen. Donateurs zijn erg belangrijk voor ons, omdat we dan kunnen rekenen op structurele bijdragen. Wilt u donateur worden? Klik dan op de button doneren. U kunt kiezen voor Algemeen (stichting en exploitatiekosten) of kies een specifiek evenement. Bent u al sponsor en wilt u nadere afspraken maken, vermeld dit dan in het aanmeldingsformulier onderaan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bij bepaalde voorwaarden is uw gift aftrekbaar van uw belasting. Lees hier meer over de voordelen van onze ANBI-status.

Vriend worden

Door vriend te worden van de Stichting Battle4kids levert dit iets extra’s op voor mensen die dat echt nodig hebben. U kunt ons helpen door bijvoorbeeld goederen en/of diensten ter beschikking te stellen. Wilt u vriend worden? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Vul het formulier in

Ik wil graag

Vrijwilliger worden

Spreekt jou een te organiseren evenement en/of goed doel aan en wil je meehelpen om dit een succes te laten worden? Kijk bij onze vacatures of meld je spontaan aan als vrijwilliger! Interesse? E-mail dan een korte motivatie naar ons contactadres of laat een bericht achter in het formulier hier beneden.  Tip: laat op je eigen LinkedIn en/of Facebookpagina zien dat je vrijwilliger bent! Hier help je Battle4kids ook mee!

Evenement organiseren (supportactie)

Ben je vrijwilliger van de Stichting Battle4kids dan kun je na goedkeuring van het bestuur de mogelijkheid krijgen om zelf initiatieven te ontplooien onder de naam Battle4kids die passen binnen onze visie. Het evenement en/of andere actie wordt dan op de evenementenkalender van Battle4kids geplaatst. Bericht ons tijdig de voortgang en wij verzorgen dan de up-date op onze site.

Een andere route is dat Battle4kids jou met haar netwerk, promotiemateriaal en/of andere zaken kan ondersteunen om JOUW evenement succesvol te laten zijn. Je kunt ons uiteraard berichten en wij plaatsen dit dan op het nieuwsoverzicht en informeren betrokkenen via onze nieuwsbrief. 

Uiteraard is het ook mogelijk ons op andere manieren te ondersteunen. Laat dan een bericht achter in het formulier beneden.

Criteria om een supportactie te mogen opzetten is dat je of een vriend/vrijwilliger bent van Stichting Battle4kids en dat de supportactie past binnen onze visie. Daarbij is het aan het bestuur om de afweging te maken of deze inderdaad passend is.

Collecteren 

Elk voorjaar in mei gaan vrijwilligers rond met de collectebus. De Stichting Battle4kids gebruikt deze giften voor het organiseren van evenementen. Wilt u voor Battle4kids collecteren? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Vul het formulier in

Ik wil graag

Premium partners: